elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'AEPD arxiva la reclamació presentada per la SPPLB contra l'Ajuntament de Xirivella

  En data del 17 d'octubre del 2018, l'Ajuntament va rebre la notificació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), d'un escrit on la SPPLB traslladava una reclamació sol·licitant informació al consistori respecte als següents punts:

  1.- Que l'oficina de Policia Local no constava de màquina destructora de documents.

  2.- Que la policia estava realitzant campanya informativa sobre l'ordenança municipal de protecció d'animals, de recollida de residus, de transport i abocament de terres i enderrocs a Xirivella, i que per a això, estaven recollint dades a totes les persones enquestades.

  3.- En relació amb la gestió de les multes per part de la Mancomunitat, sobre el maneig de dades de persones denunciades i dels agents de policia.

  4.- Respecte a la publicació en el tauló de personal de les hores extraordinàries que cobra el personal de l'Ajuntament.

  5.- En relació a l'autorització de les càmeres de vídeo que té instal·lades l'Ajuntament en diferents llocs de la població.

  6.- Respecte a l'accés a les instal·lacions esportives municipals on apareixien les dades identificatives dels policies quan accedien a aquestes instal·lacions.

  Des del departament de Protecció de Dades es va realitzar el corresponent recurs que va ser presentat davant l'AEPD, donant com a resultat la inadmissió a tràmit de la reclamació presentada pel Sindicat Policial i per tant, arxivant la causa d'aquesta denúncia.

  En paraules del regidor de Seguretat, Josep Manel Moret “Una mostra més que aquest sindicat intenta fer "acoso y derribo" a aquest govern amb falsedats i acusacions sense fonament”.

  Pujar