elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Itziar Díaz i Mari Luz Cabañas guanyadores de la 13ª edició de Xirivella Interpret@

Itziar Díaz i Mari Luz Cabañas guanyadores de la 13ª edició de Xirivella Interpret@

  Dijous passat dia 6 de setembre es va celebrar la final de la 13a edició del concurs Xirivella Interpret@ 2018, organitzat per l'Associació Cultural Xirivella Sona i el Centre Jove de la regidoria d'Adolescència i Joventut, coordinada per Mónica Sánchez.

  La gala, conduïda per Bea Carrascosa, locutora de ràdio i integrant de l'Associació Xirivella Sona, va comptar amb actuacions de la talla del cantant valencià Alejandro Parreño, concursant de ‘Operación Triunfo 1’; Ampyru, guanyadora de Xirivella Interpret@ 2017; Raúl Ogalla, exconcursant i finalista del programa de televisió 'Tu Cara No Me Suena Todavía' i veí de Torrent; o Melani García, guanyadora de la passada edició de Xirivella Interpret@ Júnior i del programa ‘La Voz Kids 2018’, que va tornar a captivar al públic amb el seu talent.

  Tots ells, al costat d'Ana M.ª Abril, cantant i professora de cant i interpretació; Salva Santamaría, president de l'Associació Xirivella Sona; Rafa Moriel, tècnic de Joventut de l'Ajuntament i Mónica Sánchez, regidora d'Adolescència i Joventut, integraven el jurat encarregat de seleccionar la millor actuació dels aspirants.

  La jove Daniela Sánchez amb tan sols 7 anys, es va proclamar guanyadora del trofeu i d'un val de 150 € en articles musicals en la Categoria Interpreta Júnior amb una gran actuació de Rocío Dúrcal. En la mateixa categoria, Sara Aparisi va aconseguir el segon lloc.

  El duo format per Itziar Díaz i Mari Luz Cabañas es va alçar amb el primer premi en la Categoria Interpreta amb un brillant número del musical ‘El Gran Showman’, obtenint un trofeu i un premi de 250 € en metàl·lic.

  Enguany el certamen comptava com a novetat amb la incorporació d'un premi especial atorgat pel públic de la gala, i mitjançant una aplicació mòbil els assistents van triar entre totes les actuacions a Cristian Sanchis, qui va conquistar al públic amb un tema de caràcter líric i va obtindre un premi especial de 100 €.

  Multitud de veïns es van donar cita en la plaça Gerardo Garcés els dies 2 i 3 de setembre per a assistir al càsting en el qual més de 40 participants van competir per una de les 14 places del concurs, 10 en la Categoria Interpreta i 4 en la Categoria Interpreta Júnior.

  L'espectacle va enamorar als assistents amb la seua original i brillant posada en escena, amb el talent dels participants, amb el seu variat repertori i la seua bona organització. Mónica Sánchez, regidora d'Adolescència i Joventut ha expressat el seu agraïment al públic i als artistes: “Esta 13ª gala d'Interpret@ ha demostrat una vegada més que Xirivella és joventut, art i talent, i que cada any es fa més i millor.  Sense dubtar-ho, Interpret@ 2018 ha sigut un èxit rotund. Mil gràcies als i les participants, al jurat, artistes convidats i especialment a l'associació de joves, Xirivella Sona. Vos esperem l'any que ve” conclou.

   

   

  Pujar