elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Interpret@ triomfa en les festes de Xirivella

Interpret@ triomfa en les festes de Xirivella
  MÉS FOTOS
  Interpret@ triomfa en les festes de Xirivella - (foto 2)

  L'edició dotzena d'Interpret@, el concurs de joves intèrprets de Xirivella, ha congregat este passat divendres 8 de setembre un gran nombre d'assistents a la plaça Gerardo Garcés.  Una gala que ha reunit a catorze finalistes seleccionats després d'un càsting realitzat per l'organització Xirivella Sona.

  Enguany, com a novetat, es va comptar amb dues categories en el concurs: junior (fins a dotze anys d'edat) i absoluta (fins als trenta-quatre anys). Açò ens va deixar una gala plena de bona música i d'intèrprets que, des de diferents estils i posades en escena, van configurar una gala divertida i atractiva.

  Les guanyadores d'esta edició, totes dones, van ser Melani García en la categoria junior, amb Anastasia Senko com a finalista, i Amparo Quilis en la categoria absoluta, amb Nyla Rodrigo com a finalista del certamen.

  El jurat estava format per representants del món de la música: la guanyadora de l'any passat, Andrea Soto, Paco Del Hom i Raul Ogalla, la producció musical amb Julio Valdemosillas, la ràdio amb Juan Carlos Lozano, així com el propi Ajuntament de Xirivella amb el regidor de Joventut, Ivan Tugues, com a president del jurat, i Rafa Moriel com a secretari.

   

   

  Pujar