elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de participació en el primer projecte d'Aprenentatge Servei de Xirivella

Èxit de participació en el primer projecte d'Aprenentatge Servei de Xirivella

    L'Ajuntament de Xirivella ha fet entrega dels diplomes del Projecte d'Aprenentatge – Servei (APS) a l'alumnat del Cicle Superior de Gestió i Finances de l'IES Ramon Muntaner que han participat en la iniciativa de les Regidories de Participació Ciutadana i d'Adolescència i Joventut que coordina conjuntament Mónica Sánchez.

    Durant un mes i mig, l'alumnat ha ajudat a diferents associacions, col·lectius i persones a nivell individual a millorar les seues competències digitals tant en xarxes socials, aplicacions de disseny de publicitat, administració electrònica i ferramentes de recerca d'ocupació en internet, entre d'altres.

    Per a la regidora Mónica Sánchez "el projecte APS és una iniciativa innovadora a Xirivella, on la participació ciutadana, la joventut, els coneixements i el servei/aprenentatge aportat i rebut han sigut la base per al seu desenvolupament. S'ha aconseguit una bona acollida en la ciutadania amb resultats molt favorables. L'èxit d'este primer any ens anima a dissenyar per al curs que ve nous projectes d'este estil que afavorisquen la relació i l'aprenentatge entre la ciutadania".

    A l'acte de lliurament de les certificacions també ha assistit l'alcalde, Ricard Barberà. "Ara, quan els participants en esta activitat es troben al carrer, ja no seran veïnat anònim de generacions diferents. Es faran un somriure i recordaran els moments que han passat, uns tractant d'entendre i altres tractant d'explicar, per exemple, com pujar una foto a una xarxa social. Tindrem un poble més amable, gràcies a una incitativa plantejada de forma transversal per l'IES Ramón Muntaner en la qual han participat de forma coordinada diferents departaments municipals", ha assegurat l'alcalde.

    Pujar