elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

8 cites culturals que no pots perdre't en Xirivella

8 cites culturals que no pots perdre't en Xirivella
  • L'Ajuntament presenta la programació cultural d'octubre centrada en el teatre, la dansa i les exposicions

MÉS FOTOS
8 cites culturals que no pots perdre't en Xirivella - (foto 2)
8 cites culturals que no pots perdre't en Xirivella - (foto 3)

L'Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria d'Educació, Cultura i Normalització Lingüística, ha preparat una programació cultural marcada pel teatre, la dansa, la música en viu i les exposicions en este inici de curs.

Per al mes d'octubre està prevista l'obra de teatre "Abandónate mucho" de Las XL. És un espectacle musicoteatral que desconstruïx el mite de l'amor romàntic. La representació serà el dissabte 15 d'octubre a les 22.30 hores al Teatre Auditori Municipal Pepe Correa.

La música vindrà este mes de la mà del trio camerístic Ars Nova Camera, qui ens delectarà amb una selecció de peces del món clàssic, pertanyents a òperes dispars. Serà el diumenge 30 d'octubre a les 19 hores al Teatre Auditori.
En octubre commemorem el Dia de la Comunitat Valenciana amb dansa al teatre. "Què flamenca sóc" de la companyia Tancoterra Dansa. Una fusió singular de folklore valencià i flamenc. Serà divendres 7 d'octubre a les 22.30 hores al Teatre Auditori.

El dia 6 d'octubre reprenem el Sopar de Dijous, una vetlada mensual amb la cultura com a plat fort. Este mes l'Aula Violeta ha preparat una vetlada poètica col·lectiva a la Casa de Cultura.

Aula Violeta també presenta este mes l'exposició "Mestres del pinzell" on es dóna a conéixer amb imatges i fotografies el treball de les dones dins de l'àmbit artístic. Es podrà visitar a la Casa de Cultura del 6 al 28 d'octubre. Una mostra que és possible gràcies a la col·laboració de Dones en Acció.

I una altra exposició, en este cas a la sala infantil-juvenil de la Biblioteca Pública Central, ens acostarà el món dels llibres plens de pop-up, una tècnica basada en desplegables on l'únic límit és la pròpia imaginació. Es podrà visitar del 20 al 29 d'octubre.

Arriba a Xirivella el documental «Del Montgó a Manhattan». És la gran història de 7 veïns de Xirivella i de 15.000 valencians que fa més de cent anys van emigrar als Estats Units buscant una vida millor. Serà dijous 20 d'octubre a la Casa de Cultura.

Per últim, la cita amb el cine familiar ens submergirà en un món d'aventures amb "Buscando a Dory", la seqüela de "Buscando a Nemo". Es projectarà al Teatre Auditori el diumenge 23 d'octubre en dos sessions de vesprada.

Pujar