elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centenars de persones s'acosten a la Fira de les Oportunitats

Centenars de persones s'acosten a la Fira de les Oportunitats

  Centenars de persones s'ha acostat este dissabte a la Fira de les Oportunitats de Xirivella on han participat 17 comerços associats a Xirivella Comercial i Professional Associada – XiriCompra. Esta tercera edició de la fira outlet ha estat marcada pels descomptes, les activitats infantils i la música en directe del grup Peranoia. També es va realitzar una classe de zumba a l'aire lliure.

  L'alcalde Ricard Barberà i el regidor de Comerç, Michel Montaner, van visitar la fira juntament amb la presidenta de XiriCompra, Nieves Clemente, per a animar des de les xarxes socials a la ciutadania a acudir durant tot el dia a la plaça de l'Havana Vella.

  "Des de l'Ajuntament fem costat les iniciatives de l'associació del comerç local perquè redunden en beneficis per al nostre municipi. Tenim un compromís amb el comerç de proximitat, l'atenció personalitzada i la bona qualitat dels productes. Per això promocionem esta fira outlet on les nostres tendes ens oferixen els productes amb bons descomptes", explica l'alcalde Barberà.

  Per la seua banda, el regidor Montaner afirma que "enguany li hem donat una espenta més per a consolidar la fira dins de la programació comercial i d'oci de la localitat amb activitats infantils i juvenils i un concert en directe. Des de la Regidoria de Comerç ho fem tot amb un únic objectiu: que els veïns i veïnes s'acosten i entren al comerç que tenen més a prop de casa".

  La tercerda edició de la Fira de les Oportunitats és una iniciativa de la Regidoria de Comerç organitzada a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Xirivella amb el suport de la Diputació de València.

  Pujar