27 de maig de 2020 27/5/20

Xilxes valora positivament el transcurs de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera

Xilxes valora positivament el transcurs de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament el transcurs de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera, celebracions organitzades per la Regidoria de Festes en col·laboració amb diferents penyes i associacions locals que han estat marcades per l'èxit de participació i l'absència d'incidències destacables.

    Després del desmuntatge de cadafals, la brigada municipal ha posat a punt els carrers amb la neteja del recinte taurí. Així mateix, al llarg dels 9 dies de festejos s'ha intensificat la neteja viària, que ha posat l'accent principalment en els diferents punts festius i en la part baixa dels cadafals.

    El sopar popular gratuït de carn de bou, que va superar els 2.000 comensals, i la posterior actuació de l'Orquestra Liverpool ha estat un dels esdeveniments més participatius dels festejos, junt a l'ampli cartell d'exhibicions de bous, que han reunit a veïns i visitants en el recinte.

    La programació d'aquestos festejos en honor al patró celebrats entre el 14 i 23 de setembre ha inclòs prop de 40 propostes per a tots els públics, i ha combinat els actes més tradicionals amb altres de caràcter esportiu o cultural.

    Pujar