15 de novembre de 2019 15/11/19

Xilxes ultima la posada a punt del servei de biblioteca de platja

Xilxes ultima la posada a punt del servei de biblioteca de platja - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la posada a punt de la biblioteca de platja, espai que s'ha convertit en un punt de trobada literària i cultural que ofereix múltiples activitats per a tots els públics durant els mesos de juliol i agost.

  Presentacions literàries, tallers mediambientals, contacontes, concerts o projecció de curtmetratges són algunes de les propostes de l'agenda cultural promoguda per la Regidoria de Cultura que aquest any tindran lloc en aquestes instal·lacions.

  Després del bon acolliment de la programació de la biblioteca de platja, aquest any el personal augmentarà les hores de dedicació amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei als seus usuaris, el qual obrirà diumenge que ve 1 de juliol i estarà operatiu de dilluns a diumenge de 17 a 21 hores.

  Aquest espai concentra l'oferta cultural durant els mesos d'estiu i pretén oferir alternatives de diferent tipologia per al públic local i visitant. L'ampli ventall de propostes festives o esportives, així com la celebració de la Fira del Llibre se sumen a aquesta àmplia programació desenvolupada per l'Ajuntament amb la finalitat de dinamitzar el nucli marítim en el període de màxima afluència turística.

  ocultar
  Xilxes ultima la posada a punt del servei de biblioteca de platja
  Pujar