22 de gener de 2021 22/1/21

Xilxes treballa en la reparació dels camins rurals afectats per les últimes pluges

Xilxes treballa en la reparació dels camins rurals afectats per les últimes pluges - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la reparació dels danys ocasionats per l'episodi de pluges dels últims dies amb la finalitat de restablir la situació i garantir als seus usuaris les condicions d'accés als camins rurals del terme municipal.

    La Regidoria d'Agricultura està quantificant els danys i estudiant l'accés a les ajudes econòmiques de la Generalitat Valenciana i de l'administració provincial per poder afrontar les destrosses, que han estat quantioses a la zona Condesa, el Palmeral, el camí Horts i el camí Ràfol.

    La neteja de camins i barrancs, i l'adequació provisional del ferm són algunes de les tasques que s'estan duent a terme aquesta setmana perquè els propietaris de finques agrícoles puguen accedir als seus camps.

    Amb l'objectiu de retornar la normalitat als carrers del municipi i del nucli marítim, la Regidoria de Serveis Municipals també ha estat intensificant les tasques de neteja i actuant en aquells punts de la localitat en els quals les pluges han ocasionat desperfectes. De fet, la brigada municipal ha hagut de tallar una planta de grans dimensions d'una façana. A més, l'equip de govern també ha mantingut una reunió amb els veïns de la zona Primer de Maig per estudiar solucions a les inundacions que es produeixen en aquest punt en cas d'intenses pluges.

    Pujar