6 de juny de 2020 6/6/20

Xilxes repararà els camins agrícoles i netejarà les sèquies

Xilxes repararà els camins agrícoles i netejarà les sèquies - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes iniciarà en breu els treballs de neteja de sèquies i de reparació dels camins agrícoles del municipi amb l'objectiu d'efectuar un manteniment adequat i deixar el terme municipal en condicions.

    Aquestes tasques impulsades per la Regidoria d'Agricultura començaran a la zona paral·lela a la via de servei de l'AP7, un dels punts amb els camins més deteriorats i en els quals no s'actua des de fa més d'una dècada. En aquesta zona s'anivellaran els camins i es taparan els clots amb l'ajuda de la maquinària de l'ens provincial.

    L'adequació de camins es completarà amb la neteja de sèquies i barrancs, que es durà a terme a través de la contractació de 3 peons de les borses municipals d'ocupació, als quals se sumaran prop d'una desena d'operaris de la subvenció de l'atur agrari.

    Aquesta actuació, en la qual s'invertiran 15.000 €, forma part del manteniment anual de la zona agrícola del municipi. En els últims mesos també s'ha millorat el terme amb la instal·lació de nova senyalització.

    Pujar