5 d’agost de 2020 5/8/20

Cs de Xilxes proposa implantar el bàndol per WhatsApp per a millorar la comunicació ciudadana

Cs de Xilxes proposa implantar el bàndol per WhatsApp per a millorar la comunicació ciudadana - (foto 1)
  • Blasco ha explicat que seria una aplicació de subscripció gratuïta i voluntària

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Xilxes, Manuel Blasco ha proposat “implantar el bàndol per WhatsApp en el municipi per a eliminar la bretxa existent entre el poble i la platja i així millorar la comunicació ciutadana”.

Blasco ha registrat aquesta iniciativa que es tractarà, primer en la comissió de Participació Ciutadana d'aquesta setmana i en el ple de la setmana que ve i ha indicat que “es tracta d'un “servei premium, amb un cost reduït que permetrà una millor comunicació entre l'Ajuntament i els seus ciutadans, perquè l'administració ha d'adaptar-se a les exigències de la societat”.

Així mateix, el regidor de Cs ha explicat que “aquest servei seria una aplicació de subscripció gratuïta sent el propi veí de Xilxes el responsable de sol·licitar l'alta i la baixa del servei de forma voluntària, permetent així una fàcil gestió de seguretat i privacitat”.

Blasco ha conclòs que espera “la unanimitat de tots els grups a favor d'aquesta iniciativa perquè es tracta d'un servei que suma a Xilxes i tenint en compte, que aquesta aplicació és un èxit a Cabanes, Albocàsser, Traiguera i La Jana no hi ha motius per a oposar-se”.

Pujar