27 de novembre de 2020 27/11/20

Xilxes ofereix un Programa d'Acompanyament per a augmentar el rendiment de l'alumnat que inicia secundària

  • Les classes comencen aquest divendres a les 17.30 h i busquen aportar recursos que faciliten l'adaptació dels alumnes a aquesta nova etapa educativa

L'Ajuntament de Xilxes ofereix una nova edició del Programa d'Acompanyament i Augment del Rendiment Escolar, proposta gratuïta dirigida a l'alumnat que inicia secundària amb la finalitat de facilitar la seua adaptació a aquesta nova etapa educativa.

El programa està dissenyat específicament per a estudiants que passen de 6é de primària a 1r d'ESO, moment en el qual deixen el col·legi del municipi per a començar en l’institut. Així mateix, tècniques d'organització i planificació d'estudi són alguns dels continguts inclosos en la proposta orientada a ajudar-los en aquesta transició.

Després dels resultats positius obtinguts en els últims anys i amb l'objectiu de donar a conéixer el programa, des del consistori s'ha enviat una carta informativa a les famílies. Les classes començaran divendres que ve 30 d'octubre a les 17.30 hores en el CEIP Lluís Vives, de manera que en aquesta primera jornada els alumnes assistents hauran d'entregar el full d'inscripció emplenat.

 

Pujar