3 de juny de 2020 3/6/20

Xilxes inicia els primers treballs de poda de tardor

Xilxes inicia els primers treballs de poda de tardor - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes inicia els primers treballs de poda de tardor - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat els primers treballs de poda de tardor en l'arbrat existent als carrers de la localitat amb la finalitat d'assegurar la salut d'aquestes espècies i mantenir en condicions òptimes els carrers.

  La Regidoria de Serveis Municipals ha impulsat aquestes tasques, que està efectuant la brigada municipal i que han començat pel carrer 14 del nucli marítim. Així mateix, després de finalitzar aquesta zona la poda s'estendrà als carrers del municipi fins a sanejar la totalitat d'arbres.

  Aquestes accions pròpies de la tardor es complementen amb altres treballs de manteniment que es realitzen de forma paral·lela durant tot l'any com el condicionament de les jardineres i del passeig marítim.

  En aquest sentit, en la present legislatura l'equip de govern ha posat especial recalcament en la neteja i embelliment dels carrers del municipi i en la millora dels diferents serveis municipals mitjançant la progressiva professionalització del personal. De fet, l'equip de la brigada municipal compta ara amb una jardinera.

  Pujar