20 de novembre de 2019 20/11/19

Xilxes incorpora el Club de Lectura en l'agenda cultural d'enguany

  L'Ajuntament de Xilxes ha incorporat el Club de Lectura en l'agenda cultural d'enguany, una de les principals novetats de la programació que s'iniciarà dijous que ve 22 de març a la Biblioteca Municipal amb la finalitat de fomentar l'interès per la literatura.

  La Regidoria de Cultura ha impulsat aquesta iniciativa mancomunada amb la Regidoria de Cultura de Moncofa, que es desenvoluparà cada mes és un municipi, i serà dinamitzada per un professional amb àmplia experiència en aquest tipus d'activitats.

  En la primera sessió a Xilxes es presentarà el Club de Lectura i els participants coneixeran el funcionament de l'activitat. A més, podran escollir el llibre de lectura, el qual serà facilitat per la biblioteca.

  La iniciativa és totalment gratuïta i té un format obert i capaç d'adaptar-se a les inquietuds dels seus participants, els quals únicament han de ser socis d'alguna biblioteca de la Comunitat Valenciana o fer-se socis amb motiu d'aquesta activitat.

  Aquesta proposta forma part de l'aposta de l'equip de govern per acostar la cultura a la ciutadania, i en aquest cas s'ha optat per mancomunar-la amb la població veïna amb la finalitat d'atraure al màxim públic possible i optimitzar els recursos humans i econòmics en favor d'una gestió pública sostenible.

  ocultar
  Xilxes incorpora el Club de Lectura en l'agenda cultural d'enguany
  Pujar