21 de setembre de 2020 21/9/20

Xilxes facilita pastilles larvicides per a evitar els mosquits en els espais privats

Xilxes facilita pastilles larvicides per a evitar els mosquits en els espais privats - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes facilita a la ciutadania pastilles larvicides per a ser col·locades en els embornals d'espais privats com terrasses particulars o comunitàries amb l'objectiu d'evitar la reproducció de mosquits en l'entorn domèstic, així com les molèsties generades per aquest insecte.

  Es tracta de pastilles totalment gratuïtes que es faciliten en una borsa zip amb les instruccions d'ús corresponents i que van destinades a aquells veïns i veïnes amb alguna propietat a Xilxes en la qual existeixca algun embornal.

  L'Oficina de Turisme de la platja i l'Ajuntament són els dos punts habilitats per a adquirir aquestes pastilles, els sol·licitants de les quals hauran d'aportar el seu dni.

  L'Ajuntament ha posat en marxa aquesta nova eina amb l'objectiu de complementar les accions dutes a terme per a controlar la població de mosquits, i contribuir així a dificultar la seua reproducció en l'àmbit domèstic.

  A l'aprovació de l'ordenança municipal per al control de mosquits, se sumen els tractaments setmanals convencionals que s'apliquen al llarg de tot l'any, els quals s'intensifiquen en la temporada estival. A més, enguany s'ha realitzat una campanya preventiva contra el mosquit tigre a través de la col·locació de cartells amb consells i recomanacions d'aplicació en espais privats, l'emissió de falques radiofòniques, així com la remissió de cartes informatives a les comunitats de propietaris.

  Pujar