3 de juny de 2020 3/6/20

Xilxes culmina el condicionament de les platges amb aportació de sorra

Xilxes culmina el condicionament de les platges amb aportació de sorra - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes està ultimant aquestos dies els treballs d'adequació a la Platja  de Les Cases amb la finalitat de condicionar les diferents àrees de bany de cara a la temporada estival i mitigar els efectes dels últims temporals.

    Després de l'actuació a la Platja del Cirerer, aquesta setmana la Regidoria de Turisme ha centrat els treballs a la Platja de Les Cases, on un tractor i una mixta han extret pedra i anivellat l'aportació de camions de sorra, intervenció que s'ha ajornat per recomanació tècnica a causa de les condicions climatològiques de les últimes setmanes.

    L'Ajuntament ha invertit prop de 9.000 € en aquesta actuació, que finalment ha sufragat amb recursos propis, ja que l'adequació de la Direcció General de Costes ha resultat insuficient i únicament ha suplert els desperfectes ocasionats en la part sud del litoral.

    En les últimes setmanes s'ha posat en marxa tot l'operatiu de manteniment de platges per a la col·locació de passarel·les, papereres o vestuaris, ja que dissabte que ve s'inicien els diferents serveis fins al 9 de setembre.

    Pujar