elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes converteix un any més el Torneig de Futbol Benjamí en un dinamitzador de l'economia local

Xilxes converteix un any més el Torneig de Futbol Benjamí en un dinamitzador de l'economia local
  MÉS FOTOS
  Xilxes converteix un any més el Torneig de Futbol Benjamí en un dinamitzador de l'economia local - (foto 2)

  Xilxes ha celebrat aquest cap de setmana amb èxit una nova edició del Torneig de Futbol Benjamí que té com a fi fomentar l'esport i, al mateix temps, dinamitzar l'economia local i servir de catalitzador per al turisme.

  En aquesta XIII edició impulsada per la Regidoria d'Esports s'ha proclamat campió el Real Madrid que va demostrar la seua superioritat al no perdre cap dels partits disputats i batre al Vila-real C.F. en la final amb un 5-1 en el marcador.

  La Ciutat Esportiva de L´Alter ha reunit durant aquests dies de competició a un nombrós públic, a més de les 500 persones vinculades als huit equips participants en aquest esdeveniment esportiu. Així mateix, des de la Regidoria de Turisme s'ha disposat un estand informatiu en la zona esportiva per a donar a conéixer l'oferta turística del municipi.

  Segons l'ordre de la taula classificatòria el segon lloc se ha adjudicat al Villarreal i el tercer i quart lloc han correspost al Valencia i al Levante respectivament. Aquesta prestigiosa competició nacional ha reunit una vegada més a equips de la categoria benjamí de gran qualitat.

  Pujar