elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes continua donant suport al comerç local amb una nova campanya de dinamització

Xilxes continua donant suport al comerç local amb una nova campanya de dinamització
  • Davant la resposta positiva de les campanyes anteriors, l'Ajuntament torna a llançar aquesta iniciativa consistent en el sorteig de xecs regal

L'Ajuntament de Xilxes continua donant suport al comerç local amb la posada en marxa d'una nova campanya de dinamització que busca fomentar el consum de proximitat i combatre els efectes de la COVID-19.

La regidora de Comerç, Mayte Pinés, ha repartit el cartell promocional entre els comerços adherits a aquesta iniciativa, que estarà activa entre el 15 de setembre i el 15 d'octubre.

Davant la resposta positiva de les campanyes anteriors desenvolupades en Pasqua i Nadal, el consistori ha tornat a llançar aquesta iniciativa consistent en el sorteig de xecs regal de 200, 150 i 100 euros per compres superiors a 20 euros. Una vegada finalitzada la promoció, les persones agraciades podran gastar el premi en qualsevol dels comerços participants.

Aquesta acció forma part del conjunt de mesures orientades a minimitzar l'impacte econòmic propiciat per la pandèmia. En aquest sentit, aquest 2021 seguirà sense cobrar-se a l'hostaleria i restauració la taxa d'ocupació de via pública i s'ha facilitat l'ampliació de les zones de terrasses per a afavorir l'augment de volum de negoci i. Així mateix, s'han tramitat les ajudes del Pla Resistir, a les quals s'han acollit un total de 34 autònoms o microempreses de la població.

Pujar