23 de setembre de 2020 23/9/20

Xilxes celebrarà les III Jornades de Memòria Històrica el pròxim cap de setmana

Xilxes celebrarà les III Jornades de Memòria Històrica el pròxim cap de setmana - (foto 1)
  • El Teatre Municipal també acollirà el Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló i les audicions de l'Escola de Música Contrapunt

Xilxes s'endinsarà en la història recent de la Guerra Civil amb la celebració de les III Jornades de Memòria Històrica, esdeveniment organitzat per l'Associació La Veu del Poble amb la col·laboració de l'Ajuntament que busca recordar i conservar aquest episodi viscut durant la repressió franquista.

El Teatre Municipal acollirà aquestes jornades dissabte que ve 21 de desembre a les 18.00 hores, que comptaran amb la veu d'experts de la Universitat Jaume I i del Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, amb testimonis del propi municipi i amb música en directe.

A més, durant aquest mateix cap de setmana veïns i visitants també podran gaudir a Xilxes del talent de músics de prestigi amb motiu del Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló, que tindrà lloc en el Teatre Municipal el diumenge 22 de desembre a la vesprada. A més, el divendres 20 de desembre els joves alumnes de l'Escola de Música Contrapunt del municipi també actuaran sobre l'escenari del teatre en les tradicionals audicions de Nadal.

Pujar