elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes celebrarà el Festival Titemón els dies 24 i 25 d'octubre

Xilxes celebrarà el Festival Titemón els dies 24 i 25 d'octubre
  • L'esdeveniment és gratuït i la programació ofereix 4 espectacles de titelles

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà el Festival Titemón els dies 24 i 25 d'octubre amb una programació que proposa espectacles per al públic familiar i té la finalitat d'acostar aquest tipus de teatre als assistents, així com oferir propostes culturals de qualitat. L'esdeveniment és gratuït i compta amb la col·laboració de la Inestable Companyia de Titelles.

La Plaça Espanya acollirà la primera de les actuacions, on a les 12h la companyia castellonenca Circus Show oferirà l'espectacle “Purpurina Circus”.

La programació continuarà a les 19h en el Teatre Municipal de Xilxes. En primer lloc, la companyia El ombligo y la pelusa escenificarà l'obra “T'apuntes al club?” i a continuació el públic podrà gaudir de la representació “Romeo i Julieta” a càrrec de la companyia La Inestable Cia de Titelles.

El festival culminarà el diumenge 25 d'octubre amb l'obra “Cyrano de Bergerac” per la companyia Tramant Teatre, que tindrà lloc en el Teatre Municipal de Xilxes a les 18h.

L'esdeveniment se celebrarà complint estrictament amb la normativa de seguretat que marca el protocol de la COVID-19, per la qual cosa l'aforament serà limitat i els assistents hauran d'acudir obligatòriament amb mascareta.

Pujar