elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes celebrarà les festes del Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre amb la novetat del “Food Fest Xilxes 2021”

Xilxes celebrarà les festes del Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre amb la novetat del “Food Fest Xilxes 2021”
  • El “Food Fest Xilxes 2021” és un festival de 3 dies que inclou zona food truck i concerts de música en directe

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre, una setmana festiva amb una selecció d'actes adaptats a la situació de pandèmia i pensats per a tots els públics.

La programació inclou prop de 30 propostes, entre les quals destaca la incorporació del “Food Fest Xilxes 2021”, un festival de 3 dies que combina les food trucks amb concerts de música en directe. En concret, el públic podrà gaudir de 6 concerts i tributs entre el 23 i 25 de setembre.

Així mateix, l'acte homenatge a la “Orquestra The Waije” és un altre dels esdeveniments nous de l'agenda festiva, junt a l'homenatge a les regines de les festes organitzat per l'Associació de Jubilats i Pensionistes La Sort.

L'espectacle infantil “Hechicera”, el sopar de pa i porta i la posterior actuació de l'Orquestra Montesol obriran els festejos el dissabte 18, mentre que les propostes teatrals, les activitats infantils i esportives, els actes religiosos, el concert de la Unió Musical Santa Cecilia o el castell de focs artificials completaran la setmana.

L'activitat festiva estarà subjecta als protocols COVID-19 vigents marcats per la Conselleria de Sanitat i haurà d'acabar abans de les 00.30 hores de la nit.

Pujar