22 de gener de 2021 22/1/21

Xilxes anuncia la distribució de regidories per a aquesta legislatura

Xilxes anuncia la distribució de regidories per a aquesta legislatura - (foto 1)
  • José Manuel Navarro i Erik Segarra assumiran la primera i segona tinença d'alcaldia respectivamente

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la distribució de regidories dels sis edils electes de l'equip de govern format pel PSPV-PSOE i EU després de la presa de possessió de José Martínez com a alcalde de la localitat celebrada dissabte passat. 

El primer tinent d'alcalde serà José Manuel Navarro, que assumirà les àrees de Promoció Industrial, Desenvolupament i Treball, Urbanisme, Festes, Personal i Interior. Així mateix, la segona tinença d'alcaldia serà per a Erik Segarra, que gestionarà Educació, Cultura i Noves Tecnologies. 

La nova regidora socialista Mayte Pines estarà al capdavant de Turisme i Platges, Participació Ciutadana, Comerç, Subministraments i Contractació, Hisenda i Comptes, mentre que Samuel Conesa portarà Esports i Joventut. Per la seua part, Patro Valls assumirà les àrees de Serveis Municipals, Serveis Socials, Majors i Mestresses de Casa i Sanitat igual que en l'anterior legislatura, i sumarà Medi Ambient, Agricultura i Residus.

El repartiment de regidories, que el primer edil José Martínez ha consensuat amb tots els edils, quedarà formalitzat en el pròxim ple. ‘Comptem amb un equip sòlid i compromès amb les persones que treballarà des de la responsabilitat per a fer de Xilxes un municipi capaç de millorar cada dia i d'aportar solucions a les necessitats dels veïns i veïnes’.

Pujar