3 de juny de 2020 3/6/20

Xilxes acomiada els festejos taurins de les seues festes patronals

  Xilxes viu amb intensitat les últimes hores de les seues festes patronals que en aquesta jornada de dissabte ha acomiadat els esdeveniments taurins amb una destacada programació per a adults i xicotets.
  Després d'un esmorzar popular de llonganisses i botifarres que ha servit per a prendre forces, el recinte de cadafals ha acollit el Tancament Infantil, que ha comptat amb la col·laboració de la Penya La Turca.

  L'esport també ha pres el protagonisme en aquesta jornada, en la qual s'han disputat 4 partits de futbol amistosos al llarg de tot el dia, que han enfrontat als diferents equips de Xilxes amb el CF Fomento Castelló, l'Estivella CF i el Villarreal CF.
  La solta de dos bous braus de les ramaderies Moreno da Silva i Conde de la Maza han posat el punt final a una setmana taurina que junt al bou embolat de Miguel Parejo de la nit, ha inclòs un total de 14 exhibicions organitzades per les diferents penyes i l'Ajuntament.

  Les celebracions en honor al Santíssim Crist de la Jonquera arribaran a la seua fi en la jornada de demà diumenge. La celebració d'una missa en l'ermita del patró, la presentació del Xilxes CF i l'actuació de la companyia local 'Amics del Teatre' acomiadaran unes festes patronals que ha oferit una programació de vora 50 actes.

  Pujar