13 d’agost de 2020 13/8/20

Martínez: "El PSPV rebutja la moció del PP per a lluitar contra els mosquits a Xilxes"

Martínez: "El PSPV rebutja la moció del PP per a lluitar contra els mosquits a Xilxes" - (foto 1)
  • El portaveu del PP a Xilxes, Vicente Martínez, lamenta que “mentre al carrer els veïns pateixen les picades de l’insecte, en l’ajuntament l’alcalde els dóna l’esquena”

El PSPV de Xilxes va rebutjar ahir en ple la moció del PP per a lluitar contra la plaga de mosquits que afecta a la localitat. La moció, defensada pel portaveu del PP a Xilxes, Vicente Martínez, perseguia “reforçar la coordinació entre administracions i incrementar la inversió per a lluitar contra un dípter que és un vertader problema per a les famílies de la població”.

No obstant açò, “per a l'alcalde socialista de Xilxes i per als seus socis d'Esquerra Unida, no existeix tal problema, tal com van demostrar ahir votant en contra una proposta que cerca millorar els serveis als ciutadans i reforçar la inversió per a garantir l'eficàcia dels tractaments”.

En opinió de Vicente Martínez, “l'alcalde i els seus socis viuen d'esquena a la localitat, perquè negar-se a recolzar aquesta iniciativa és demostrar que per sobre dels interessos dels veïns estan les sigles dels seus partits”. Des del PP de Xilxes, “creiem que quan s'està en política i s'ocupa un càrrec públic s'està per a servir i ser útil als ciutadans, i flac favor li fa a la ciutadania de Xilxes un alcalde que ignora la problemàtica que té en el carrer i rebutja incrementar el pressupost en tractaments o reforçar la coordinació entre administracions per a lluitar contra el mosquit”.

Des del PP, “anem a seguir tendint la mà per a treballar pels veïns de Xilxes. Perquè són ells, les seues queixes i les seues demandes les úniques que interessen i les que haurien de guiar la política local, en lloc de prioritzar els interessos polítics com és pràctica habitual del PSPV de Xilxes”.

Pujar