elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola Infantil Municipal de Xilxes aconsegueix ser finalista del concurs nacional 'Escola Infantil'

L'Escola Infantil Municipal de Xilxes aconsegueix ser finalista del concurs nacional 'Escola Infantil'

    L'Escola Infantil Municipal de Xilxes 'Isabel Gonzáles Torres' ha aconseguit ser finalista del concurs nacional que organitza anualment la revista professional 'Escola Infantil' amb el Taller Artístic-Musical desenvolupat al centre, projecte que forma part de les activitats educatives innovadores que anualment s'impulsen des de la Regidoria d'Educació i la direcció de l'escola.

    Aquest taller de 3 sessions, en el qual van participar menuts i familiars, va ser impartit pel guitarrista valencià de flamenc Juan de Pilar i va consistir en la interacció entre la música en directe i l'art plàstic a través de l'experimentació amb pintura, xocolata calenta o sal i guixos per a despertar determinades emocions en els xiquets.

    El veredicte del jurat es coneixerà el proper 15 de març en la gala de lliurament de premis, que se celebrarà a Madrid. En cas de resultar guanyadors, el centre sumaria un nou reconeixement, doncs l'any passat ja va obtenir aquest mateix guardó en l'apartat de psicomotricitat pel taller de mindfulness.

    Amb la voluntat d'oferir un servei de qualitat accessible per a tota la ciutadania, l'equip de govern ha baixat els preus i ha aconseguit impulsar l'Escola Infantil Municipal, que ha augmentat les matriculacions de manera considerable. El desenvolupament d'accions educatives innovadores és una de les línies de treball que s'estan potenciant en coordinació amb el centre.

    Pujar