24 d’octubre de 2020 24/10/20

L'Ajuntament de Xilxes sol·licita una subvenció per a la contractació de 4 aturats

  L'Ajuntament de Xilxes està pendent de la resolució de les ajudes del Pla d'Ocupació de la Generalitat Valenciana, les quals permetran la contractació de 4 aturats durant 6 mesos.

  Des de la Regidoria de Treball i Contractació de Personal es té previst destinar 2 d'aquestes persones a la neteja viària per a reforçar aquestes tasques, actualment desenvolupades pels aturats contractats a través de la borsa de treball municipal.

  En cas d'obtenir una resolució positiva, les altres dues persones es destinaran a rellançar el Servei d'Orientació Laboral, programa ja iniciat i la segona fase del qual permetrà establir sinergies amb les empreses del municipi i voltants.

  El regidor de Treball i Contractació, Erik Segarra, ha assenyalat que “esperem una resolució positiva d'aquestes subvencions per a seguir oferint oportunitats d'ocupació als veïns i veïnes del municipi, i per a cobrir necessitats que considerem importants”.

  José Martínez, alcalde de Xilxes, ha explicat que “gran part dels nostres esforços se centren a oferir un treball a aquelles persones que més ho necessiten tant amb recursos propis com externs, per la qual cosa des de l'Ajuntament estem molt pendents de totes les ajudes a les quals podem accedir”.

  Pujar