2 de desembre de 2020 2/12/20

L'Ajuntament de Xilxes impulsa un pressupost social de 4 milions d'euros

  L'Ajuntament de Xilxes impulsa un pressupost de caràcter social que ascendeix a 4 milions d'euros, el qual es votarà en el Ple Extraordinari del pròxim dimecres 14 de desembre.

  Les polítiques d'ocupació i benestar social tenen un pes important en els comptes anuals del 2017, partides que experimenten un major creixement.

  El pressupost de 2017 contempla també 558.700 € per a reduir els préstecs contrets per l'anterior equip de govern. Aquesta partida destinada a la reducció de deute inclou un préstec de pagament a proveïdors de més de 150.000 € anuals, a més de l'abonament d'obres des de l'any 2006.

  José Manuel Navarro, regidor d'Hisenda, ha explicat que “ens haguera agradat disposar de més recursos, però aquestos pressupostos han de centrar una part important dels seus esforços al sanejament dels comptes locals i a l'amortització dels deutes heretats”.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assenyalat que “aquests són uns pressupostos responsables que posen l'èmfasi en aquelles partides susceptibles de millorar el benestar i la vida de les persones, i que mostren el compromís de l'Ajuntament amb la ciutadania”.

  Pujar