1 de desembre de 2020 1/12/20

L'Ajuntament de Xilxes haurà d'abonar 158 factures a la SGAE corresponents a anteriors legislatures

  • Aquests pagaments pendents d'anteriors legislatures del Partit Popular ascendeixen a 18.780'68 €

L'Ajuntament de Xilxes haurà d'abonar a la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) un total de 158 factures pendents corresponents a les legislatures anteriors del Partit Popular, les quals ascendeixen a 18.780'68 €.

El regidor d'Hisenda, José Manuel Navarro, i el regidor de Cultura, Sergi Alejos, han mantingut en el consistori una reunió amb diversos responsables de la SGAE amb la finalitat de regularitzar aquesta situació, trobada que ha servit per a corroborar la nul·la col·laboració de l'anterior equip de govern i la necessitat d'atendre els pagaments per a evitar allargar aquest procés.

En l'actualitat els únics abonaments pendents amb la SGAE estan referits als drets d'autor de diferents esdeveniments festius del municipi corresponents a anteriors legislatures, entre els quals figuren factures des de l'any 2005.

Amb la finalitat de minimitzar aquesta situació, des de l'Ajuntament s'estan negociant facilitats de pagament amb l'entitat que ajuden a fer front a aquest deute.

La liquidació dels deutes heretats i la millora dels serveis públics són dos dels pilars bàsics que estan marcant les polítiques de l'actual equip de govern. La reducció en un 37% de dos crèdits contrets per l'anterior equip de govern que sumaven 1.200.000 € o les diferents accions encaminades a l'estalvi són mostra d'aquesta gestió basada en la responsabilitat.

Pujar