21 de novembre de 2019 21/11/19

El Ple de l'Ajuntament de Xilxes aprova el Pressupost del 2018

  L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en la sessió plenària del mes de novembre el Pressupost del 2018, uns comptes de caràcter social que ascendeixen a 4.268.000 € i que primen la polítiques d'ocupació a través del manteniment de la gestió municipal dels serveis.

  L'aprovació de la Modificació del Reglament de Participació Ciutadana ha estat una altra de les qüestions acordades mitjançant l'addició d'articles relatius a la futura consulta popular sobre el futur dels PAI's de golf.

  Aquest ple també ha aprovat la Plantilla de Personal de l'Ajuntament per al proper exercici i una Modificació Puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament Municipals per la qual els párkings de camions han d'instal·lar-se fora del casc urbà.

  Una altra modificació del Reglament de la Biblioteca Municipal i de l'Ordenança reguladora dels usos i aprofitaments de les platges, així com l'adhesió al Conveni marc de la Xarxa d'Oficines d'Atenció Ciutadana i una donació de llibres de José Clausell Cantavella han estat uns altres dels temes abordats.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que "aquest ple dóna llum verda a uns pressupostos socials que aposten per un model de gestió municipal en el qual primen les persones. La creació d'ocupació, l'atenció social o la congelació i supressió d'impostos mostren aquesta voluntat per fer que els comptes municipals atenguen les necessitats reals de la ciutadania, malgrat l'obstacle que suposen els 500.000 € de deute heretat".

  ocultar
  El Ple de l'Ajuntament de Xilxes aprova el Pressupost del 2018
  Pujar