elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament centralitza el reciclatge de residus agrícoles en l'ecoparc El Sequer

  L'Ajuntament de Xilxes ha centralitzat el reciclatge de residus agrícoles i d'obres en l'ecoparc El Sequer del municipi eliminant els diferents contenidors situats en el terme municipal amb l'objectiu de disposar d'un punt únic que permeta controlar i millorar el servei.

  A més, un dels operaris contractats a través de diferents subvencions d'ocupació s'ha destinat a l'ecoparc, el qual atén personalment als seus usuaris de dilluns a divendres d'11 a 14 hores.

  Aquesta actuació conjunta de les regidories d'Agricultura, Medi Ambient i Ocupació també ha contemplat la instal·lació d'un contenidor per a fitosanitaris a les portes de l'ecoparc, de manera que aquest servei està operatiu les 24 hores, mentre que la resta de residus agrícoles han de dipositar-se d'11 a 14 hores.

  En aquest període de transició s'han col·locat paletes informatives en les antigues ubicacions dels contenidors per a donar a conèixer aquest nou servei als usuaris.

  La centralització de residus en El Sequer i la incorporació d'un operari respon a la necessitat de millorar les condicions del servei i promoure el seu ús. En els últims mesos, l'Ajuntament també ha asfaltat la rampa d'accés, la qual cosa ha permès resoldre els problemes que tenien els camions de recollida a l'hora d'accedir a aquesta zona d'apilament.

  Pujar