30 de setembre de 2020 30/9/20

El Gaming Experience Xilxes obri les portes

El Gaming Experience Xilxes obri les portes - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha habilitat el Trinquet Municipal com a seu del Gaming Experience Xilxes, que ha obert hui les seues portes als 191 aficionats als videojocs que van formalitzar la seua inscripció a principis de mes. Les Regidories de Joventut i Esport han impulsat aquesta proposta amb l'objectiu d'ampliar les opcions d'oci en aquest període de vacances de Setmana Santa.

    Els participants en aquest esdeveniment lúdic-esportiu són principalment joves de Xilxes d'edats compreses entre 12 i 16 anys que durant hui i demà poden gaudir d'aquesta nova iniciativa. La programació inclou tant joc lliure com diversos tornejos en les modalitats de Fifa (individual i per parelles) i Fornite, sent aquesta última la que major acceptació i acolliment ha tingut entre els joves.

    Amb la celebració d'aquest esdeveniment, Xilxes s'incorpora al circuit d'esports electrònics de la Comunitat Valenciana. El Gaming Experience Xilxes ofereix també altres espais alternatius a la competició dedicats a la realitat virtual, als simuladors de conducció, una nova zona Nintendo i altres jocs familiars i divertits com Just Dance.

    L'Ajuntament ha apostat per distanciar-se d'altres esdeveniments similars on el públic assisteix a veure jugar a reconeguts “gamers”. En aquest cas, el Trinquet Municipal es desmarca d'aquest model i dedicarà l'espai íntegrament a la participació ciutadana.

    Pujar