elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Circuit de Màdel 2021 arriba a la Plana Baixa

El Circuit de Màdel 2021 arriba a la Plana Baixa
  • Xilxes acollirà l’últim torneig del Circuit 2021 abans de l’aturada del mes d’agost

MÉS FOTOS
El Circuit de Màdel 2021 arriba a la Plana Baixa - (foto 2)
El Circuit de Màdel 2021 arriba a la Plana Baixa - (foto 3)
El Circuit de Màdel 2021 arriba a la Plana Baixa - (foto 4)

El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 viatjarà cap a la comarca de la Plana Baixa, on la zona esportiva l’Alter i el club Vallpala acolliran el 30 de juliol a partir de les 19h la setena parada del Circuit 2021, el Torneig de Xilxes trofeu Onne’s. 

El torneig comptarà amb tres categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria i 1a categoria,  amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al poliesportiu a la Zona Esportiva l’Alter.  

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins el dimarts 27 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 628 40 84 23. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig, i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

El Clubs de pilota de Xilxes aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel. A més a més, el club disposarà de servei de menjar per als participants i assistents a l’esdeveniment.

Deportes Frias i Solar Team continuen líders  

Després de finalitzar la sisena prova puntuable per al Circuit, Deportes Frias continua liderant el rànquing 2021 de primera categoria, seguits cada vegada més a prop per Amics de la Ribera  i Elmusa CPV Castelloner, mentre que en segona categoria, l’equip de Solar Team es situa més líder, seguits dels Professors i de Tio i nebot JB Publicitat.    

Pel que fa al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta Amics de la Ribera i Solar Team, campions en primera i segona respectivament al torneig de Castelló (la Ribera Alta), continuen en primera posició d’aquest rànquing i són els principals favorits a falta de la prova del torneig final de Carlet.

Pujar