25 de novembre de 2020 25/11/20

Celestino Fernández i Cristina Jordán guanyen la 8K Platges de Xilxes

Celestino Fernández i Cristina Jordán guanyen la 8K Platges de Xilxes - (foto 1)

  Celestino Fernández i Cristina Jordán s'han proclamat guanyadors de la 8K Platges de Xilxes, carrera celebrada en l'última jornada de les festes de Sant Roc que ha reunit a un total de 509 participants.
  Celestino Fernández ha aconseguit la primera posició de la competició amb un temps de 26'24”, mentre que la guanyadora femenina ha estat Cristina Jordán, que ha realitzat la carrera en 29'28”.
  El segon lloc de la classificació general ha estat per a Luis Félix (27'21”) i el tercer per a Álvaro Villalba (27'23”).

  En la categoria Sènior Femení, Diana Pérez (31'24”) i Yaiza Saiz (33'05”) han quedat en segona i tercera posició respectivament, després de Cristina Jordán. Respecte a la categoria Sènior Masculí, Celestino Fernández, Álvaro Villalba i Chema Sayas han aconseguit els primers tres llocs.

  Després de l'arribada a la meta dels participants, l'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha estat l'encarregat de lliurar els trofeus als guanyadors d'aquesta carrera popular que transcorre pel Passeig Marítim i el nucli urbà.
  Respecte a la classificació masculina local, Sergio Sangabino ha quedat en primera posició, seguit per Ubaldo Fernández i Borja Albiach. Manuela Estellés han obtingut el primer lloc de les participants locals, mentre que Maira Rivera i Vanessa Monzonís han aconseguit el segon i tercer lloc.

  José Miguel Alocen, Marcial Ferri i Javi Gómez han encapçalat la categoria Veterans A, mentre que Marilo Colomino, Ana Amaro i Miranda Pardo han aconseguit els tres primers llocs de Veteranes A.
  Respecte a la categoria Veterans B, Luis Félix ha obtingut la primera posició, seguit per José Vicente Diago i Vicent Conde. Puri Medina, Minerva Orellana i Inmaculada Casillas han estat les 3 primeres de la llista de Veteranes B.

  Finalment, José Jaime Agustín, Antonio Viguer i José Ramón Gil han obtingut les primeres posicions en la categoria Veterans C, mentre que María Josefa Gonzalvo, Sonia Napolità i Carmen Casillas han estat les finalistes de les Veteranes C.

  Pujar