8 d’agost de 2020 8/8/20

Blanch trasllada a l'alcalde de Xilxes el compromís del partit de “fer tot el possible” perquè Costes adeqüe la passarel·la de la platja

Blanch trasllada a l'alcalde de Xilxes el compromís del partit de “fer tot el possible” perquè Costes adeqüe la passarel·la de la platja - (foto 1)
  • José Martínez ha fet lliurament hui als diferents càrrecs institucionals un dossier amb informació sobre l'actuació prevista

MÉS FOTOS
Blanch trasllada a l'alcalde de Xilxes el compromís del partit de “fer tot el possible” perquè Costes adeqüe la passarel·la de la platja - (foto 2)

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha traslladat a l'alcalde de Xilxes, José Martínez, el ferm compromís del partit de “fer tot el possible” perquè la Direcció General de Costas adeqüe la passarel·la de la platja i es puga reobrir al públic. Per este motiu, Blanch ha reunit hui en la localitat a la diputada nacional, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrés i membre de l'executiva federal, Susana Ros, la senadora i vicesecretària de l'executiva provincial, Ana Edo, i la secretària d'Organització i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez. En la trobada, l'alcalde els ha fet lliurament a cadascun d'ells d'un dossier amb informació sobre l'actuació prevista.

Blanch ha assenyalat que es tracta d'una obra “prioritària i urgent, i així ho farem perquè, com sempre ha demostrat el nostre partit, governe qui governe continuem reivindicant el que considerem que és just per al nostre territori”. “És moment que, des del partit socialista, des de diversos àmbits —des del senat, des del congrés dels diputats i des d'altres responsabilitats institucionals— mostrem el compromís del partit amb la ciutadania de Xilxes i l'ajuntament, en el que és una icona turística de primer nivell com és la passarel·la”, ha afegit el diputat autonòmic.

En primer lloc, Blanch ha volgut agrair “de manera clara” al ministeri “que ha pres interés per a obrir les solucions per a esta passarel·la i nosaltres, des dels nostres diferents àmbits, assumirem el compromís de tractar que es restaure íntegrament i es torne a recuperar de la manera més adequada”. “Dins dels projectes de restauració, veure la implicació d'estes administracions, sobretot del ministeri, perquè puguem gaudir de seguida, o dins d'uns terminis raonables, que es puga retornar per al disfrute del turisme i la ciutadania de Xilxes”, ha afegit Blanch.

La diputada Susana Ros ha manifestat que “els càrrecs institucionals estem al servici de les necessitats de la ciutadania i els municipis. Estem a peu del carrer escoltant i intentant buscar solucions, entenent i fent política com a servici públic”.

Per part seua, l'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha agraït als companys de partit, “que posen en l'objectiu a la passarel·la, ja que és una icona de la zona sud de Castelló i està en un estat lamentable, a causa de la deterioració de tants anys de govern del Partit Popular, tant en l'àmbit municipal com en l'àmbit nacional, que mai han fet res”, ha afegit.

Cal recordar que la passarel·la de la platja de Xilxes porta tancada el públic des del mes d'abril passat de 2019 a causa del seu estat de deterioració i amb la finalitat de preservar la seguretat de les persones.

Pujar