22 de gener de 2021 22/1/21

Cs aposta per prendre mesures per a treballar per la reducció del plàstic a Xilxes

Cs aposta per prendre mesures per a treballar per la reducció del plàstic a Xilxes - (foto 1)
  • El portaveu en l'Ajuntament, Manuel Blasco, indica que "les Administraciones han de ser les primeres en donar exemple"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Xilxes, Manuel Blasco, ha anunciat “la presentació d'una proposta per al següent ple ordinari amb la finalitat de promoure i facilitar accions, tant amb mitjans propis com amb la col·laboració d'associacions i autònoms per a conscienciar sobre l'ús del plàstic". Sobre aquest tema, l'edil ha destacat que "el respecte al medi ambient i l'emergència climàtica han arribat per a quedar-se i cada xicoteta acció compta. L'Ajuntament ha de ser el primer a donar exemple i eines als veïns perquè se sensibilitzen i ser cada dia una localitat més sostenible".

El regidor ha explicat que "entre les activitats que hem proposat es troben jornades de recollida de residus a la platja, la muntanya i en el camp; recollida de taps en tots els edificis públics per a finalitats benèfiques i finalment, la instal·lació de contenidors i papereres en camins rurals, així com en senderes de muntanya". Per tot això, Blasco ha desitjat que "aquesta iniciativa positiva per a Xilxes i que contribueix al respecte al medi ambient isca amb el suport de tots els grups del Consistori".

Pujar