12 d’agost de 2020 12/8/20

El Ajuntament de Xilxes i Facsa inicien els tractaments contra les plagues en la zona de la platja

    L'Ajuntament de Xilxes i FACSA iniciaran la setmana vinent els treballs de desratització i desinsectació en diversos punts del nucli urbà amb la finalitat de previndre la possible proliferació d'insectes i rosegadors durant els mesos més calorosos de l'any.

    Les tasques, que donaran començament en la zona de la platja per a posteriorment estendre's a la resta del nucli urbà, consistiran en l'aplicació de diversos tractaments preventius que combinaran la polvorització dels punts clau dels col·lectors d'aigües residuals amb la instal·lació d'esquers rodenticidas.

    Amb l'objectiu d'incrementar l'eficiència dels tractaments, la Regidoria de Serveis Municipals i FACSA han recomanat tant condicionar els solars i habitatges deshabitats com utilitzar productes específics a l'interior dels edificis particulars per a previndre l'aparició de possibles focus de plagues.

    Aquestes brigades apliquen tractaments preventius i correctius al llarg de tot l'any, encara que intensifiquen el treball amb l'arribada de la temporada estival i l'augment progressiu de les temperatures. Així mateix, des d'aquesta àrea municipal s'ha recordat que els avisos de particulars poden comunicar-se a l'oficina d'atenció al client de Facsa o al consistori.

    Pujar