elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CS Xàtiva es compromet a crear un programa de beques i emprenedoria per a joves

CS Xàtiva es compromet a crear un programa de beques i emprenedoria per a joves
  • Pérez: “Hem de facilitar que els nostres joves, que són el nostre present i futur, es queden a Xàtiva”

La candidata de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Xàtiva, Yolanda Pérez, ha promés “crear un programa de beques i emprenedoria per a joves mitjançant convenis amb administracions públiques i entitats privades”. “Volem donar oportunitats als nostres joves perquè no hagen d'anar-se anara a estudiar o treballar”, ha esgrimit.

A més, ha destacat, “apostarem per la innovació educativa, desenvolupant programes adaptats a les diferents edats per a conscienciar en igualtat, diversitat cultural, cura del medi ambient…”.

D'altra banda, ha subratllat Pérez, “arribarem a un acord amb l'empresa adjudicatària de l'ORA i aparcaments públics i comerciants perquè els consumidors tinguen facilitats d'accessos al centre i aparcament”.

Igualment, ha remarcat la candidata de CS, “per a fer costat a l'a hostaleria, eliminarem la taxa especial d'ocupació de fira, hauran de pagar només per l'increment d'ocupació”. En definitiva, ha defensat, “són mesures en matèria educativa i econòmica, que pretenen reactivar la nostra economia i generar ocupació”.

Pujar