20 de gener de 2021 20/1/21

El teatre familiar torna a Xàtiva amb la premiada obra “Estrella” de Marie Teatroa

El teatre familiar torna a Xàtiva amb la premiada obra “Estrella” de Marie Teatroa - (foto 1)
  • La funció tindrà lloc el aquest dissabte a les 19 hores

Aquest dissabte 9 de novembre, el Gran Teatre de Xàtiva acull la representació de l'obra “Estrella”, de la companyia Marie Teatroa. Es tracta d'una peça de teatre familiar, dirigida per Jokin Oregi i premiada amb el Premi Nacional d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2018.

Izar, el personatge principal, és una xiqueta, de tot just sis anys, que va camí de convertir-se en una pianista de fama mundial. Gràcies a una fèrria disciplina a la qual li sotmeten els seus pares, el seu virtuosisme ha aconseguit uns nivells prodigiosos per a la seua edat.

Izar és una estrela feliç, tant, que no voldria créixer mai. Però la vida, atzarosa i capritxosa com una xiqueta malcriada, li ofereix una altra destinació, un laberint emocional inesperat del qual només podrà eixir guiada per una altra estrela, però no una estrela qualsevol, sinó una estrela de mar.

El preu de les entrades és de 8 euros, 6 € amb descomptes. Les entrades es poden adquirir en la Casa de la Joventut els dies laborables, en horari de 12 a 14 de la vesprada, així com en la taquilla del Gran Teatre des d’una hora abans de la funció i a la pàgina web d’Instanticket.

 

Pujar