elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sant Antoni i la carretera del Genovés tindran noves voreres, nou clavegueram i més il·luminació

  • Cerdà anuncia la urbanització de la zona i la reforma del col·legi Attilio Burschetti

La campanya socialista per a les eleccions municipals continua arribant a tots els barris de Xàtiva. Aquesta vesprada, Roger Cerdà i altres persones integrants de la candidatura del PSPV-PSOE han recorregut el barri de Sant Pere, on han explicat les propostes del seu programa electoral, fent especial menció a les mesures que afecten directament a la zona est de la ciutat.

A més de parlar sobre l’estat en què es troba el projecte del nou centre de salut Cecilia Sanz, Cerdà ha centrat el missatge en dues actuacions rellevants: la reforma del col·legi Attilio Bruschetti i el projecte d’urbanització de la zona de l’antiga carretera de Genovés i Sant Antoni.

Pel que fa a aquesta segona actuació, l’objectiu és resoldre les mancances d’una zona necessitada d’una urbanització adequada per al veïnat resident. Els treballs consistirien, en primer lloc, en la construcció d’un mur de maçoneria a l’extrem oest del carrer, delimitant la zona i millorant sensiblement l’aspecte d’una de les entrades a la ciutat. L’efecte immediat és que pràcticament es duplicarà l’amplària de la vorera, amb el conseqüent benefici per a les persones residents.

També es procedirà a fer noves voreres en tota la zona, així com a construir noves i millors escales i accessos a Sant Antoni, escales que aniran acompanyades d’una rampa en condicions d’accessibilitat. Així mateix, s’instal·lara una barana perimetral d’acer que funcionarà com a un mirador i se substituiran les instal·lacions de sanejament i enllumenat.

D’altra banda, Cerdà ha recordat les línies principals en què consistirà la remodelació del col·legi públic Attilio Bruschetti, entre les quals destaca la instal·lació d’un ascensor, la redistribució d’aules i espais de servei, l‘ampliació de la cuina, la reforma dels banys, la renovació de la instal·lació elèctrica i de la fusteria metàl·lica, així com la substitució de l’actual caldera de gasoil per una de gas.

Pujar