elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags recorreran Xàtiva perquè els xiquets puguen veure'ls des de casa

Els Reis Mags recorreran Xàtiva perquè els xiquets puguen veure'ls des de casa
  • Una vegada finalitzada la cavalcada Les seues Majestats compareixeran en el canal de Youtube de l'Ajuntament i es dispararà un castell

MÉS FOTOS
Els Reis Mags recorreran Xàtiva perquè els xiquets puguen veure'ls des de casa - (foto 2)
Els Reis Mags recorreran Xàtiva perquè els xiquets puguen veure'ls des de casa - (foto 3)

Els Reis d’Orient han confirmat que el proper 5 de gener visitaran als xiquets i xiquetes de Xàtiva, adaptant la seua aplegada a totes les mesures sanitàries i de seguretat estipulades per tal d’evitar aglomeracions als carrers.

És per això que, conjuntament amb l’Ajuntament de Xàtiva, han dissenyat un recorregut, dividit en cinc sectors, que s’iniciarà a les 17 hores i es prolongarà fins les 20:30 de la vesprada per tal de passar per la gran majoria de carrers de la ciutat, permetent així que els més menuts puguen saludar a Ses Majestats des dels seus balcons.

Una vegada finalitze la cavalcada, Ses Majestats els Reis d’Orient es dirigiran als xiquets i xiquetes de Xàtiva a través dels canal de Youtube i les xarxes socials de l’Ajuntament, i a les 21 hores es dispararà un castell de focs artificials des de la Glorieta José Espejo a l’Alberdeda Jaume I.

A més a més, des d’aquest dimecres 30 de desembre, i fins el proper dimarts 5 de gener, s’ha col·locat a la façana de l’Ajuntament (junt al Betlem municipal) una bústia per tal d’arreplegar les cartes destinades als Reis d’Orient.

“Hem acordat amb els Reis un itinerari per tota la ciutat per a que els xiquets i xiquetes no hagen d’eixir de casa. Ens han demanat que traguen el cap als balcons i les finestres, i que en cas de no passar pel seu carrer, s’acosten al més proper de la ruta respectant sempre la distància de seguretat amb la resta de persones” ha manifestat el regidor de Festes Pedro Aldavero, qui ha explicat que “he parlat amb Ses Majestats i m’han reconegut que vénen molt carregats de joguets. Vull donar-los les gràcies per la deferència de tornar a la nostra ciutat aquest any”.

Pujar