elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Sanitat de Xàtiva reprendrà l’activitat «Ruta Sana» des de casa per tal d’adaptar-la al confinament

La regidoria de Sanitat de Xàtiva reprendrà l’activitat «Ruta Sana» des de casa per tal d’adaptar-la al confinament
  • Hi ha habilitat un grup de Whatsapp a través del qual s’enviaran vídeos de gimnàstica i estiraments, a més de fotografies i informació d’interès

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que està previst reprendre l’activitat de la Ruta Sana després de les vacances de Pasqua, adaptant-la a les normes de confinament per a poder desenvolupar-la des de casa.

La intenció és mantenir el contacte amb els usuaris i usuàries d’aquesta activitat saludable per a la ciutadania, transmetent el compromís de la corporació municipal de desenvolupar accions per fomentar hàbits de vida saludable.

Durant la resta del període d’activitat, que s’allarga fins a final de juny, s’habilitarà el grup de Whatsapp existent, que ja s’empra per a avançar destins de rutes i donar informació d’interès general, com a canal pel qual mantenir el contacte amb els participants. Setmanalment, els mateixos dies que es realitza la Ruta Sana (dimarts, dimecres, dijous i dissabtes), s’enviaran continguts d’interès relacionats amb la salut física i l’activitat.

Per a tal fi s’enviaran vídeos amb taules de gimnàstica i d’estiraments per a realitzar des de casa, així com fotos de passades edicions de la Ruta Sana, informacions sobre vida saludable, i informació sobre rutes i paratges per on transcorre la ruta, entre d’altres.

«Amb aquests recursos, el que es pretén es recolzar als usuaris de la Ruta Sana i fer-los més amena la quarantena, transmetent que continuem amb ells i recordant-los que açò passarà. Els esperem per a continuar amb l’activitat en quan es puga, com es porta fent des de fa més de 12 anys», ha explicat el regidor de Sanitat, José Vicente Benavent.

Pujar