elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE acorda iniciar les converses amb Xàtiva Unida per aconseguir un pacte de govern

El PSPV-PSOE acorda iniciar les converses amb Xàtiva Unida per aconseguir un pacte de govern
  • La Comissió Executiva es reuneix per analitzar els resultats electorals

L’executiva de l’Agrupació Socialista de Xàtiva s’ha reunit aquesta vesprada a la Casa del Poble, seu del PSPV-PSOE al carrer Caldereria. La finalitat d’aquesta reunió ha estat analitzar els resultats electorals del passat 28-M i plantejar el posicionament dels i les socialistes xativines davant l’escenari obert per les urnes a la nostra ciutat.

La Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE ha dut a terme un anàlisi dels resultats electorals, així com un procés d’autoavaluació de la campanya electoral.

Com a conseqüència d’aquestes reflexions, la comissió executiva ha acordat iniciar un procés de diàleg amb Xàtiva Unida per tal d’arribar a un pacte de legislatura que supose la configuració d’un govern municipal estable, que duga a terme les polítiques de progrés necessàries, basat en l’enteniment mutu i en el consens sobre l’acció de govern que dimanarà dels programes amb què ambdues formacions concorregueren a les passades eleccions.

Els i les socialistes consideren que la ciutadania de Xàtiva va secundar majoritàriament a les forces progressistes, que obtingueren una diferència substancial de prop de 2.000 vots sobre la suma de tots els partits de dreta: el resultat de les eleccions aboca un suport de més del 30% a les opcions plantejades pels partits d’esquerres front al conjunt de les dretes. El PSPV-PSOE, força política guanyadora de les eleccions, entén aquests resultats com a un mandat popular que condueix a obrir aquest procés de diàleg amb les companyes i companys de Xàtiva Unida, amb la voluntat ferma i clara d’arribar a un pacte de legislatura en les properes setmanes.

Així mateix, el PSPV-PSOE de Xàtiva agraeix el suport obtingut per part de la ciutadania, l’esforç i dedicació de la militància, així com el de totes les persones que s’han sumat al projecte socialista, i, finalment, garanteix que l’acció de govern posarà per davant a les persones i estarà presidida per la voluntat de governar per a totes i tots els xativins.

Pujar