elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El portal web de la Fira de Xàtiva es consolida en el seu tercer any

El portal web de la Fira de Xàtiva es consolida en el seu tercer any
  • firaxativa.com ha tancat aquesta edició amb un 25% més de visites a pàgines que en 2018

Un any més s’han donat a conèixer les estadístiques dels usuaris que han interactuat amb la web oficial de la Fira de Xàtiva, gestionada per l'empresa Xatcom. Aquestes dades recopilades s'han traduït en un 25% més de visites a pàgines que en la passada edició, destacant a més que al voltant del 80% de les consultes s'han realitzat a través de dispositius mòbils.

La pàgina comptava amb una completa guia on cadascun dels esdeveniments disposava d’una pàgina original i pròpia, amb el seu corresponent horari, contingut, ubicació en un plànol de la ciutat i condicions.

A més a més, aquesta edició ha estat marcada per la gran quantitat d’usuaris de diferents punts geogràfics d’Espanya que han visitat la web. En concret, internautes de 240 poblacions han visitat la web, que ha estat consultada en fins a 30 països diferents.

Entre les poblacions que més van visitar la pàgina destaquen, a banda de Xàtiva amb 5.199 usuaris, ciutats capitals com València (5.151 usuaris), Barcelona (1.953 usuaris), Madrid (1.555 usuaris), Bilbao (413 usuaris) o Sevilla (101), i d'altra banda poblacions veïnes com Alzira, Torrent, Alcoi o Gandia, que també van aportar un gran nombre de visites.

Com en els darrers anys, la intensitat del tràfic a la web va anar incrementant-se progressivament conforme arribava la data d’inici de la festivitat: el dimarts 13 d’agost van accedir 1.129 usuaris, el dimecres 1.893 i ja el dijous 15 d’agost i primer dia de Fira van ser 2.437 els visitants que van accedir a la programació.

Cal destacar que la pàgina web ha mostrat tota la informació detallada dels més de 100 actes programats destinats a música, teatre, circ infantil i familiar, cultura tradicional, animació als carrers o esdeveniments esportius estructurats per àrees d’interès i per dia de  celebració, de tal forma que el programa d’actes va ser la pàgina més visitada de la web amb un total de 42.785 visites.

Per últim, cal destacar que els esdeveniments amb un major impacte van ser l’actuació de Rozalén, pàgina que fou visitada en un total de 5.839 ocasions, seguida pel concert de Carlos Baute que va aplegar a les 3.199 visites i la Nit Jove amb El Diluvi, Auxili i La Fúmiga amb 1.411 visites. També van tindre una molt bona acollida la pàgina del 68º Trofeu de motociclisme amb 1.044 visites, les pàgines d’inauguració i clausura amb 1.025 i 1.028 visites respectivament, així com la secció d’informació per a firaires, on els comerciants poden consultar l’ordenança de la Fira, rebent un total de 1.040 visites.

Pujar