29 de març de 2020 29/3/20

Leroy Merlin obri la seua nova tenda a Xàtiva

Leroy Merlin obri la seua nova tenda a Xàtiva - (foto 1)
  • La botiga opera sota el concepte “compact”, enfocat a la personalització d'idees i projectes de la llar

  • Leroy Merlin Compact Xàtiva és fruit de la integració entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del passat 1 de gener

Leroy Merlin compte des d'aquest dimecres amb una nova botiga a Xàtiva (València). Leroy Merlin Compact Xàtiva és fruit de la integració entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del passat 1 de gener i que culminarà en 2020. La remodelació d'aquesta botiga ha suposat una inversió aproximada d'1.200.000 euros. Aquesta comptarà amb una plantilla d'entorn de 45 persones i crearà 25 llocs de treball indirectes.

La unió sota una única estructura empresarial ha possibilitat un model multiformat enfocat al client. D'aquesta forma, al format característic de Leroy Merlin, se li uneixen tres conceptes nous de tenda, segons la seua especialització i amplitud: Leroy Merlin Urban, Leroy Merlin Compact, Leroy Merlin Project.

La botiga de Xàtiva, amb una superfície comercial de més de 2.100m2, opera sota el concepte “Compact” que ofereix una selecció de productes que faran la compra més còmoda, així com un servei personalitzat per a concretar idees i projectes sobre la llar.

D'aquesta manera, Leroy Merlin es consolida com a líder del condicionament de la llar, adaptant-se a les necessitats dels clients. A més, es continuarà reforçant la transformació digital per a acompanyar als consumidors a través d'una experiència omnicanal única, independentment del format de botiga, ja que en tots ells es disposarà d'accés sota comanda al catàleg complet de Leroy Merlin.

Pujar