31 d’octubre de 2020 31/10/20

L’Ajuntament de Xàtiva habilita el servei per tramitar el document de «Fe de vida»

L’Ajuntament de Xàtiva habilita el servei per tramitar el document de «Fe de vida» - (foto 1)
  • Es controlarà l’accés a la Casa de la Ciutat, que només podrà realitzar una persona per torn i amb totes les mesures de seguretat pertinents

L’Ajuntament de Xàtiva ha habilitat el tràmit de «Fe de vida» per al cobrament de prestacions de països de la Unió Europea, amb una sèrie d’instruccions a seguir pels sol·licitats a l’hora de demanar la documentació. La intenció és no causar cap perjudici als ciutadans de Xàtiva beneficiaris de pensions, prestacions o altres ajudes, degut al fet de que en alguns països els terminis administratius no es troben suspesos.  

Aquests certificats es podran demanar presencialment a la Casa de la Ciutat al llarg de tots els dies, en horari de 9 del matí a 14 de la vesprada. Només podrà accedir una persona per torn a l’interior de l’edifici, i en el cas de que la persona interessada haja de guardar el torn, ho farà a l’exterior de l’Ajuntament mantenint la distància de seguretat de dos metres respecte a altres persones.

Per a la sol·licitud del tràmit, l’interessat haurà d’acudir degudament acreditat amb el DNI i NIE en vigor i amb les mesures de seguretat de l’Estat d’Alarma emeses pel Ministeri de Sanitat. Una vegada en la Casa de la Ciutat, indicarà a l’agent de policia local de l’accés la seua intenció d’obtenir aquest document de «Fe de vida».

El Policia Local li prendrà la temperatura abans d’accedir a l’edifici, amb un termòmetre a distància, i només podrà accedir a l’interior en cas de no presentar símptomes de febra i quan no hi haja altra persona en el punt d’atenció dels certificats. La persona haurà d’accedir al punt d’atenció amb guants i mascareta per tal de complir les mesures de seguretat.

Pujar