elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Xàtiva aconsegueix més de 900.000 euros de la GVA per a la contractació de persones desocupades

  • La Generalitat Valenciana ha concedit a la capital de la Costera 487.045 euros per al programa «Ecovid» i més de 420.000 per al programa «Empuju»

L’Ajuntament de Xàtiva ha aconseguit més de 900.000 euros gràcies a dues subvencions atorgades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA, pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Una d’elles pertany al programa «Ecovid», destinat a la contractació de persones d’almenys 30 anys d’edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19. En aquest cas, l’Ajuntament de Xàtiva ha rebut un total de 487.045,62 euros amb els quals contractarà al voltant d’una trentena de persones a jornada completa durant un període de 12 mesos. Els nous treballadors ocuparan tasques com ara ordenances, peons de neteja, peons BPU (agricultura, clavegueram, obra, sepultura i fontaneria) i operaris de màquina forestal.

D’altra banda, també s’han atorgat 421.842,55 per al programa «Empuju», destinat a la contractació de persones menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants d’ocupació als espais Labora de la Generalitat. Amb aquest import es contractarà a més d’una quinzena de persones qualificades a jornada completa durant un període d’un any, les quals hauran de tenir estudis com ara Grau Superior Tècnic d’Administració i Finances, Grau mitjà d’Administració, Tècnic Superior d’Animació Sociocultural (TASOC) o d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, Grau Mitjà de Turisme, Tècnic Superior en Integració Social, Tècnic Superior en Edificació i Obra Civil o Tècnic Superior en Educació i Control Ambiental.

Pujar