elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joves Socialistes Xàtiva organitza una festa Star Wars el dissabte per a donar suport a Roger Cerdà

Joves Socialistes Xàtiva organitza una festa Star Wars el dissabte per a donar suport a Roger Cerdà
  • Roger Cerdà i Lena Baraza presentaran el programa de govern en matèria de Joventut

  • També intervindran Víctor Camino, secretari general de Joventuts Socialistes d’Espanya i Benjamí Mompó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià

Joves Socialistes de Xàtiva ha organitzat una festa jove al voltant de Star Wars que se celebrarà aquest dissabte 20 de maig, a les 19.30h, al carrer Caldereria, junt a la seu del PSPV-PSOE de Xàtiva, en la zona del Mercat. Amb aquesta festa, Joves Socialistes donaran suport a la candidatura de Roger Cerdà. L’objectiu és posar en valor les polítiques juvenils dutes a terme pels socialistes i presentar el seu programa de govern en matèria de joventut per als pròxims 4 anys.

L'acte comptarà amb la participació del candidat a l’alcaldia pel PSPV-PSOE de Xàtiva, Roger Cerdà. També intervindran Lena Baraza, candidata socialista qui ha impulsat les polítiques de Joventut a la ciutat; Víctor Camino, secretari general de Joventuts Socialistes d’Espanya; Benjamí Mompó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià i candidat a les Corts Valencianes; Inés Poveda, secretària general de Joves Socialistes de la Costera-la Canal i Yaiza Diego, secretària general de Joves Socialistes de Xàtiva i membre de la candidatura de Cerdà.

L’esdeveniment estarà ambientat al voltant de l’univers Star Wars, amb sorpreses incloses. Actuaran els DJ xativins Fran Cabrerizo i Bruno Mateu i  hi haurà refrigeri per als i les joves que acudisquen.

Joves Socialistes és l’única organització que realitza una campanya i un programa propi per a la joventut de Xàtiva. Sota el lema “La força jove. Roger és la força”, Joves Socialistes fa una crida a la joventut de Xàtiva perquè participen en l’acte i perquè el 28 de maig donen suport a la candidatura del PSPV-PSOE de Xàtiva que encapçala Roger Cerdà, com a garantia per a portar a cap polítiques juvenils durant els pròxims 4 anys que cobrisquen les veritables necessitats de la joventut xativina.

Tot està previst. En cas d’haver-hi mal oratge, la festa Star Wars del dissabte 20 seguirà endavant a l’interior de la seu del PSPV-PSOE de Xàtiva. Que la força jove us acompanye!

Pujar