21 de novembre de 2019 21/11/19

El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés

El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés - (foto 2)
  El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés - (foto 3)
  El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés - (foto 4)
  El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés - (foto 5)

  El Club de Bàsquet Joventut Xàbia va celebrar el dissabte la XXX edició del Memorial Miguel Buigues Andrés, la jornada anual amb la qual els esportistes recorden a un jove de la població que va morir en els anys 80 en una fatal caiguda accidental mentre practicava aquest esport.

  Des d'aquell dia, el Joventut ha mantingut viva la seua memòria amb un acte anual en el qual posen tota la seua estima. Enguany, en tractar-se d'un aniversari especial, s'ha mobilitzat a ex jugadors i exjugadores que després d'anys retirats, es van tornar a calçar les botes per a protagonitzar dos encontres entre veterans.

  El resultat dels partits va ser el de menys en una vesprada en la qual els esportistes van recordar bons moments i van reviure l'esperit del Joventut.

  La vesprada del memorial, el club va aprofitar per a fer la foto oficial amb tots els equips de la pedrera i com cada any va lliurar un ram de flors a Rosa Mari Buigues, germana de Miguel. També des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Vicent Colomer, i l'alcalde, José Chulvi, van lliurar una placa al club com a reconeixement de la seua labor social amb el memorial.

  ocultar
  El Joventut Xàbia: 30 anys recordant a Miguel Buigues Andrés
  Pujar