24 de setembre de 2020 24/9/20

Joventut organitza nous tallers i cursos en aquest mes de juny

Joventut organitza nous tallers i cursos en aquest mes de juny - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Joventut organitza nous tallers i cursos en aquest mes de juny - (foto 2)

  La Regidoria de Joventut continua amb l'oferta de cursos i tallers a la Casa de la Joventut de la Ciutat. Concretament, hi ha programats un taller de la tècnica artística Transfer, i un curs de Manipulador d'Aliments.

  El taller sobre la tècnica artística Transfer es realitzarà aquest dissabte 9 de juny, de 10:30 a 12:30 hores. Es tracta d'una tècnica que consisteix a transferir una imatge a un altre suport (fusta o tela), amb la intenció de fer elements artístics i decoratius.

  D'altra banda, el proper dissabte 23 de juny es celebrarà un curs formatiu de Manipulador d'Aliments, impartit per l'escola Abast amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, amb la inscripció ja oberta fins a cobrir places.

  El curs, que es desenvoluparà de 10 a 14 hores i té un preu de 10 euros amb Carnet Jove i de 25 euros per als majors de 30 anys, és de caràcter oficial, no té caducitat i servirà per a que els assistents puguen adquirir el carnet de Manipulador d'Aliments. Aquest certificat és necessari per a desenvolupar treballs en els que hi haja contacte amb aliments, com bars, restaurants, carnisseries, verduleries, forns, supermercats o magatzems de manipulació de productes alimentaris entre d'altres.

  Els interessats en rebre més informació o apuntar-se a alguna d'aquestes activitats poden acudir al CIJ de la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13 i de 17 a 20 hores, o telefonar al telèfon 96 227 43 42.

  Pujar