1 de desembre de 2020 1/12/20

Ciutadans Xàtiva paralitzarà el Pla d'Ocupació del tripartit i estudiarà cas per cas

  Juan Giner, candidat a l'alcaldia de Xàtiva per a les pròximes eleccions municipals ha afirmat que "anem a per l'alcaldia de la ciutat de Xàtiva". "Els ciutadans volen un canvi i acabar amb aquest tripartit", ha destacat alhora que ha assegurat que"Aconseguirem aquest canvi i recuperar Xàtiva per als ciutadans".

  Giner ha explicat que "Ciudadanos Xàtiva afronta les properes eleccions municipals amb l'objectiu de dur a terme les propostes que ha anat recollint aquests últims mesos de diferents associacions i col·lectius de la ciutat". "Deixarem de banda les propostes populistes dels partits amb complexos", ha indicat.

  En aquest sentit, ha avançat, "C's Xàtiva paralitzarà el Pla d'Ocupació del tripartit". "L'objectiu serà crear una estabilitat a causa de la irregularitat en la qual es troben més de 100 treballadors de l'ajuntament de Xàtiva", ha argumentat.

  D'una banda, ha advertit Giner, "per a Ciudadanos el centenar de treballadors afectats no són números, són persones". En segon lloc, ha declarat, "tal com ens han fet arribar des d'aquest col·lectiu, no són il·legals; es tracta d'una irregularitat en la qual Ciudadanos Xàtiva tindrà voluntat ".

  Segons Giner, "es donarà solució a cada un dels casos, ja que des del tripartit no hi ha hagut conversa possible, i els afectats s'han vist amb una mesura tancada. El nostre objectiu serà estudiar cas per cas ".

  En definitiva, ha insistit, "Ciudadanos Xàtiva vol crear ocupació, però sense acomiadar cap treballador perquè després de tots aquests anys, han demostrat sobradament la seua capacitat de treball".

  Pujar